Elektrotechniek

overbelasting

Overbelasting

Overbelasting ontstaat omdat er teveel elektrische apparaten tegelijk aanstaan. Vooral als grootverbruikers van stroom zoals wasmachine, wasdroger, vaatwasser of elektrische kachel samen ‘draaien’. De stop of automaat onderbreekt dan de stroomvoorziening.

Lees meer
kortsluiting

Kortsluiting

Kortsluiting komt altijd ongelegen. Gelukkig kunt u in veel gevallen zelf ontdekken wat de storing veroorzaakt: met een stekkerproef. Die werkt zo:

Lees meer
NEN-keuring

NEN3140 keuring en inspectie

Een werkgever is verantwoordelijk voor de veiligheid van elektrische installaties. Met het oog hierop zijn periodieke inspecties volgens NEN 3140 noodzakelijk. Van den Bosch voert de NEN 3140 inspectie uit conform de kwaliteitseisen van het Criteria voor Toezicht en rapporteert gebreken en defecten. Dit rapport geeft een goed beeld van de staat van de installatie qua functionaliteit en veiligheid.

Lees meer
zonnepanelen

Zonnepanelen

Zijn zonnepanelen de investering waard? Van den Bosch analyseert de mogelijkheden in uw situatie en kijkt naar plaatsing op uw pand, verwachte opbrengst en afschrijving van uw investering. Dat vatten we samen in een glashelder voorstel. Zijn zonnepanelen voor u interessant? Dan zorgen onze specialisten voor montage van de PV-panelen en aansluiting van de omvormer.

Lees meer
domotica

Domotica

Of u nu een voorkeur heeft voor KNX, EIB of het Niko bussysteem, Van den Bosch ontwerpt en installeert domoticasystemen voor woningen. Met de nieuwste mogelijkheden in woonhuisautomatisering verhoogt u zowel veiligheid als wooncomfort. Bedien gordijnen, zonneschermen, verlichting maar ook beeld, geluid en zelfs de toegang met één slimme oplossing.

Lees meer
noodverlichting

Noodverlichting

Valt de netspanning weg, dan zorgt noodverlichting voor veiligheid en zicht. Voor deze verlichting gelden veel normen (NEN 1838 NEN 6088) en wettelijke bepalingen. Van den Bosch beschikt over het certificaat Projecteringsdeskundige Noodverlichting en Vluchtroutes en geeft een helder advies dat voldoet aan alle voorschriften. We zorgen tevens voor de montage, ook met bedrijfszekere LED-lampen.

Lees meer
verlichting

Verlichting

Verlichting is steeds belangrijker, zowel thuis als op het werk. Bovendien nemen de mogelijkheden van lichttechniek continu toe. Van den Bosch heeft verstand van licht en monteert de nieuwste techniek, waaronder LED. Zoekt u energiezuinige, comfortverhogende lampen in uw woning, kantoor, winkel, showroom of andere bedrijfsruimte? Steek uw licht op bij Van den Bosch.

Lees meer
elektra

Elektra

Nieuwbouw, verbouw of renovatie? Van den Bosch verzorgt de elektra, zowel in woningen als bedrijfsgebouwen. Wij geven een eerlijk en deskundig advies (passend bij uw plannen) en zorgen voor de aanleg en onderhoud van alle denkbare elektrotechnische systemen. Van den Bosch is een totaalinstallateur: u heeft één partner voor al uw elektra.

Lees meer
200