Loodgieterswerk

sanitair

Sanitair

Toilet renoveren of complete badkamer verbouwen? Loodgietersbedrijf Van den Bosch & Mulder zorgt voor vakkundige vernieuwing. We leveren kwaliteitsproducten van Plieger en Solar Nederland en zorgen voor perfecte montage en installatie. Als totaalinstallateur nemen wij alle aspecten van uw sanitaire ruimten voor onze rekening, dus ook de elektra.

Lees meer
waterinstallaties

Waterinstallaties

Uw waterleiding uitbreiden met een extra aansluiting voor wasmachine of vaatwasser? Onze ervaren loodgieters zorgen er voor. Vanzelfsprekend leggen we ook een compleet nieuwe waterinstallatie aan of verlenen service bij lekkages. Ziet u een vochtplek of is er een leiding gesprongen? Sluit eerst de hoofdkraan en bel dan Van den Bosch & Mulder: 0341-425 926.

Lees meer
gasinstallaties

Gasinstallaties

Loodgietersbedrijf Van den Bosch & Mulder is specialist in ontwerp, aanleg en onderhoud van gasinstallaties. In zowel woningen als bedrijfsgebouwen zorgen wij voor een veilige gasinstallatie die voldoet aan alle voorschriften. Ook de renovatie van bestaande installaties nemen wij voor onze rekening.

Lees meer
201