zwakstroom-brandmeldinstallatie

Bekabeling brandmeldinstallaties NEN 2535

Voor opdrachtgevers (zoals branddetectie bedrijven) leggen wij bekabeling aan voor brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Dit doen wij conform de voorschriften van NEN 2535. Onze specialisten hebben het diploma installatiedeskundige brandmeldinstallaties.

Lees meer
zwakstroom-alarm

Bekabeling alarminstallaties

Eist uw verzekeraar dat uw pand een (bedraad) alarmsysteem heeft of wilt u zelf zorgen voor goede beveiliging van uw mensen, materialen en producten? Van den Bosch maakt een gedegen inventarisatie, geeft een goed advies en zorgt voor aanleg of vernieuwing van uw alarminstallatie en camerabewaking. Zowel in bedrijfsgebouwen als woningen.

Lees meer
zwakstroom-intercom

Intercom

Goede en veilige toegangscontrole begint met professionele deurcommunicatie. Van den Bosch adviseert en installeert vele merken en systemen. Van een simpele één op één set voor een woning tot de meest geavanceerde systemen voor bedrijfspanden en appartementen complexen. Moderne techniek met zowel audio als video. Natuurlijk kunnen wij ook uw intercom(video)systeem vervangen of updaten.

Lees meer
zwakstroom-data

Data en telecom

Van den Bosch zorgt voor de aanleg van alle voorkomende databekabeling voor uw netwerken. Afhankelijk van de situatie ter plaatse kan dit een UTP- of FTP-bekabelingsnetwerk zijn (CAT 5, 6 of 7). Netwerken van databekabeling verbinden telefoons met de telefooncentrale en computers met (file)servers.

Lees meer
204