Werken bij

Wij bieden jou een afwisselende baan in een leuk en hecht team. Eigen verantwoordelijkheid biedt voor jou kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Ruimte voor eigen inbreng is er altijd en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Natuurlijk horen hier gezellige borrels en toffe personeeluitjes bij! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt dit je wat? Stuur jouw CV vandaag nog naar installatie@vandenboschharderwijk.nl. Wij nodigen je graag uit voor koffie en een goed gesprek!

Vacature Dakdekker

Vacature Werkvoorbereider


 


Vacature Elektromonteur

Ben jij de (leerling) elektromonteur die wij zoeken? De onmisbare schakel die iedere dag op de meest effectieve en efficiënte manier onze projecten uitvoert i.s.m. de leidinggevende monteur en enthousiaste collega’s. Jullie zorgen er gezamenlijk voor dat elk project binnen de gestelde termijn goed wordt afgerond. 


Wat hebben wij jou te bieden?
Super leuke collega’s en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een eigen bestelwagen tot jouw beschikking, een fijne werkomgeving,  leuke afwisselende klussen om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Het monteren en installeren van elektrotechnische (licht- kracht en besturings-) installaties alsmede onderdelen hiervan, Aansluiten van bekabelingen. Het gebruiken van diverse (meet)apparatuur. Het opgeven van gebruikte en eventueel benodigde materialen aan de leidinggevende monteur of aan je collega’s van kantoor.

Wat vragen wij van jou?
Zowel zelfstandig als ook in teamverband kunnen werken. In bezit zijn van vakdiploma MBO-3 diploma MSI/EMSI of vergelijkbaar. Aantoonbare werkervaring als monteur in de ET installatietechniek. In bezit van rijbewijs B.

 


Stage

Regelmatig hebben wij stageplaatsen beschikbaar.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een stageplek als leerling elektromonteur of leerling werktuigbouwkunde neem dan contact op telefoonnummer 0341- 425 926 of mail naar installatie@vandenboschharderwijk.nl .

Laag 4Lid vanTechniek Nederland.jpgLOgo
198