Diensten

electrotechniek

Elektrotechniek

Van den Bosch Installatietechniek is erkend installateur op alle deelgebieden van de elektrotechniek. Onze elektriciƫns zijn ervaren, vakkundig, professioneel en werken nauwkeurig.

Lees meer
storingen-loodgieter

Loodgieterswerk

Van den Bosch & Mulder Loodgietersbedrijf B.V. zorgt voor deskundige aanleg van water- en gasinstallaties, riolering en sanitair. Onze medewerkers zijn allround en hebben veel ervaring in aanleg, montage en onderhoud.

Lees meer
Storing

Storingsdienst

Storing aan uw elektra, verwarming of sanitair? De storingsdienst van Van den Bosch helpt. Bel ons centrale storingsnummer 0341- 425 926 en we nemen de storing met u door. Soms verhelpt u die zelf, bijvoorbeeld via een stekkerproef.

Lees meer
CV-ketels-en-verwarmingsinstallaties-m-logo

CV en verwarming

Periodiek onderhoud van uw CV-ketel en verwarmingsinstallatie voorkomt storingen en verlengt de levensduur. Van den Bosch biedt daarvoor een aantrekkelijk onderhoudscontract. Natuurlijk kunnen we ook uw CV-ketel vervangen.

Lees meer
luchtbehandelingskast-m-logo

Airconditioning en luchtbehandeling

Van den Bosch zorgt voor een comfortabel woon- en werkklimaat met de installatie van airconditioning- en luchtbehandelingssystemen. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen we een goed advies geven over de keuze van het juiste systeem.

Lees meer
zwakstroominstallatie

Zwakstroominstallaties

Zwakstroominstallaties worden door snelle technologische ontwikkelingen belangrijker. Van den Bosch Installatietechniek zorgt voor de aanleg en onderhoud van installaties, onder meer voor intercom, alarmering, verlichting, toegangsconctrole, telecom, data en domotica.

Lees meer
Laag 5Lid vanTechniek Nederland.jpgLOgoLaag 4
187